Een nieuwe start

En we zijn begonnen aan 2019! Ook goede voornemens? Ik hoop dit jaar opnieuw mijn Bijbel door te lezen. Vorig jaar las ik elke dag een gedeelte uit het OT en een gedeelte uit het NT. Dit jaar wil ik gebruik gaan maken van 'Elke dag een genre', een leesrooster dat ik al vaker gebruikt heb en waar ik erg enthousiast over ben! Geschiedenis, Wet, Brieven, Psalmen, Gedichten, Profetie en Evangeliën wisselen elkaar af. Zo lees je het hele jaar over het leven van de Here Jezus en niet een gedeelte per jaar. Verder zijn de 'taaie' stukken wat beter te behappen, doordat je er één keer per week je tanden in zet. Wat ik ook een voordeel vind: je kunt vooruit plannen! Weet je welke dag van de komende week je graag wilt lezen, maar eigenlijk geen tijd hebt? Lees dan een genre dat minder tijd vraagt! 

Nou, ik ga mijn exemplaar zo printen en beginnen aan dag 1. Als je mee wilt doen - klik op 'Bijbel lezen' en kies een rooster uit dat bij jou past. Veel zegen toegewenst!