Bijbel lezen

Wat geweldig dat jij in de Bijbel wilt gaan lezen! Hieronder vind je diverse leesroosters die je helpen om niet alleen te beginnen, maar ook verder te gaan met het lezen van Gods Woord. Het werkt echt motiverend om elke dag een streepje te kunnen zetten en zo te zien hoe ver je al bent gevorderd! En wil je wat meer? Houd dan een schriftje bij, waarin je elke dag bijvoorbeeld een vers van wat je gelezen hebt opschrijft, of een vraag die in je opkomt of een les die je leert. Als je dit na een aantal maanden doorbladert, zal je ontdekken dat ook jij op reis bent en gaandeweg aan het groeien bent en meer over de Here leert!

Met dit Bijbelleesrooster lees je in 2 jaar de hele Bijbel door. En lukt het je een dag niet om te lezen? Geeft niets! Er staan inhaaldagen ingepland tussen de te lezen Bijbelboeken. Dat geeft je telkens de kans om weer bij te komen.

Dit Bijbelleesrooster biedt een schema aan de hand waarvan je stapsgewijs of in één keer door de Bijbelboeken heengaat. Je kunt per kwartaal instappen en ook zijn er inhaaldagen voor als het een keertje niet lukt.

Houdt je van afwisseling in het lezen van je Bijbel? Dan is dit Bijbelleesrooster echt wat voor jou! De ene dag lees je uit de geschiedenis en een andere dag lees je een lied. En al gaande lees je de Bijbel in 1 jaar helemaal door.